Què estàs cercant?
Potser busques…
Natalia Carminati, Laura Torres Gandía , Sonia Villar , Carolina Zerpa
ARTISTES RESIDENTS 2022/2023
El Gremi de Gastronomia treballem en la investigació i acció col·lectiva al voltant de l'aliment per debatre i reflexionar sobre alguns dels reptes culturals, socials, polítics i ecològics a què s'enfronta avui en dia la societat contemporània construint una comunitat viva interespècie en el context d’un centre d’art. Venim lliurades a la causa de socialitzar, transformar i alimentar, i amb ganes de fermentar, cuinar i menjar juntes.
A través de diferents accions i trobades volem generar espais al voltant de la cuina i el ritual del menjar compartit proposant experiències gastronòmiques que s'incloguin en la quotidianitat del Santa Mònica i que dialoguin amb els continguts i processos que proposa el programa expositiu i les seves línies de recerca, mentre ens preguntem com integrar pots i microorganismes en aquest centre.
Volem aprofitar les potencialitats transformadores dels processos al voltant de la gastronomia com a creació artística i pràctica col·lectiva, integrant diferents llenguatges sensorials i performatius i teixint una xarxa amb el territori i els agents presents al voltant del Santa Mònica.
Prototips desenvolupats (2022/2023):