Gremi de Gastronomia

Alejandro Granero Ferrer 
Mohammad Alsharqawi  
Yazel Parra Nahmens 

Gremi

Artistes residents 2024/2025

Des del Gremi de Gastronomia del Centre d'Arts Santa Mònica de l’edició 2024-2025, integrat per Mohammad Alsharqawi, Alejandro Granero Ferrer i Yazel Parra Nahmens,  explorem la dimensió somàtica, espiritual i política de l'alimentació, connectant pràctiques culinàries amb processos rituals i comunitaris. Les nostres línies de recerca són: la dietètica de l'esperit, l'estadi prelingüístic de l'aliment i la deslocalització dels sabors. Des d'aquí volem posar en diàleg cos i ànima, hospitalitat i transformació social. A través de narratives personals, intercanvis culturals i reflexions filosòfiques abordem l'alimentació com a eina de resistència i vinculació col·lectiva. La recerca s’obre cap a pràctiques de cura, convivència i mediació artística.