Benito Menni Hospital de dia (Artista facilitadora: Helena Garcia Ulldemolins)
Identitats (perdudes - retrobades) és una instal·lació d’un conjunt d’identitats perdudes i retrobades. La màscara ens ha permès imitar, representar, poetitzar, dramatitzar, abstraure’ns, sintetitzar el que ens passa. Per veure-les, caldrà posar-se-les, oferint a l’espectador la possibilitat de veure’s amb els nostres ulls. Portar una màscara significa posar-se una màscara sobre la cara.
Artistes LAC del Hospital de dia Benito Menni: Luis, Beatriz, Jackeline, Víctor, María, Lorena, Trini (bonita), Epi, Mari, Judith, Inma, Manel, Pili, María, Laia, Agustín i David. Col·laboració del personal de l’hospital: Charo R., Esther, Nuria D.

Centre penitenciari de dones de Barcelona i Laia (Artista facilitadora: Andrea Martínez)
Prision Tour és una recreació-exploració sense límits sobre com és viure en un centre tancat, sense descartar les emocions i la ràbia: el neguit i els nervis que generen els sorolls de dilluns a divendres i, alhora, els caps de setmana, quan no s’hi pot deixar de pensar. Les persones canvien els espais i els espais canvien les persones.
En les peces creades hi ha molta esperança dipositada, i és així com allò que és ordinari es converteix en quelcom extraordinari.
Artistes LAC del CP de Dones de Barcelona: Kimberly Amanda Castro, V.A., Lila, Virintorn, R., Maribel, Amaranta, A.V., Lupus, Francis, Sheila, Silvia, Alba i Laia.

Club Social Ocioteka (Artista facilitadora: Andrea Martínez)
Cuerpo visto explora el concepte d’identitat a partir de la pell, l’òrgan que delimita el nostre cos vist en contraposició al nostre cos sentit. La instal·lació ens allunya de la mirada biologicista per mirar de resignificar-la i convidar a resignificar-se.
Artistes LAC del Club Social Ocioteka: Moni Becerra, Javi B, Encarna, Elisabeth, Jess, Superman, Paco, Miguel, Moha, Jose Luís, Francesco, Mia, Sergio, Iván i Júlio. Amb l’acompanyament de les educadores Sara, Merche i Sofía.

Col·lectiu Suma (Artista facilitadora: La Gàl•lia. Mònica Díaz i Mónica Ballesteros)
Així som; fortes i unides parteix del recorregut vivencial, reflexiu i creatiu per aprofundir en la identitat. Vivint la individualitat de cadascuna en diàleg constant entre elles a través de les relacions formen el col·lectiu en comú. Unes identitats amb arrels fortes, dinàmiques, en continu creixement personal i col·lectiu, que busquen la llibertat de les pròpies eleccions amb una mirada al present, al futur i al passat.
Col·lectiu Suma: Encarna Cano, Paqui Fernández, Marga García, Pepi Guerrero, Maria Rosa Ponce i Mari Silvestre.

Las Mujeres que Cosen y Cantan (Artista facilitadora: Nien Boots)
La primera nina de paper, Fanny Dolls, i les que la van seguir després, representaven dones de vida frívola, estrelles de cinema o dones vestides de núvia. Gràcies al moviment feminista, a mitjans del segle xx, les nines retallables van començar a representar dones treballadores exercint diferents professions.
Las Mujeres que Cosen y Cantan, que viuen a Benito Menni, no se senten representades en l’àmbit mediàtic i social. Per mostrar amb orgull qui són, han creat els seus retrats de nines de paper.
Artistes LAC de Mujeres que cosen y cantan, Benito Menni: Rosita, Pepita, Conchi, Manuel, Oscar, Carmen B, Yolanda, Montero, Gemma, Carmen A, Adela, Carmen M, Juan, Aurora, Jordi i Montse.
Agraïments: Marta Rueda, pel seu afecte i dedicació a aquest grup tan meravellós.

Grupo de San Juan Grande, Parc Sanitari (Artista facilitadora: Laura del Valle)
Vivo en un jardín de flores traça una constel·lació a través de les llampades de memòria d’un grup de dones grans que ens parlen sobre les seves experiències vitals, de com aquests records transiten de vegades inconnexos entre el dolor crònic, la pèrdua i l’absència. Com aquestes imatges ens porten velles ferides i antigues alegries. I com tot plegat, juntament amb els buits i l’oblit, les forma identitàriament. 
Amparo Rodríguez, Roser Albareda, Eusebia Orozco, Alberto Piédrolas, Ángeles Àvila, Carmen Serrano, Montserrat Gilabert, Carmen Manso, Encarni Rodríguez, Dolores del Puerto Valentina Nikova, Manuel Torres, María Isabel Sánchez i Hortensia Moreno.  
Agraïments: Serezade Muñoz, Lydia Chacón, Míriam Calderón, Begonya Carranzo, Luís Pérez, Ana i Bea, CCCA, Joanjo Esteban, Manuel Morales, Antonio Berral, José Berral, Ricard Ros, Jon Mendez i Iván Bravo. 

LAC – Laboratori d'Art Comunitari
El Laboratori d’Art Comunitari és un projecte que treballa processos creatius amb diversos col·lectius, com ara escoles i instituts, persones amb diversitat funcional, gent gran, pacients d’hospitals de salut mental, dones immigrants, etc. i que té la voluntat de trencar amb els estigmes que pateixen aquestes persones mitjançant la cultura participativa. Està impulsat per Can Castells Centre d’Art (CCCA) de Sant Boi.
En aquest projecte, sis mediadores han treballat amb grups diferents per proposar una intervenció en relació amb aquesta exposició.