Què estàs cercant?
Potser busques…
Amb la participació d'Elena Nieto i Carlos Pérez
Activitat oberta a tothom i gratuïta amb aforament limitat a 55 persones
Diàlegs: ritme, soroll i son és una conversa musical entre dos amics que convergeixen en visió i divergeixen en estil. A partir del continu del ritme, que actua com a element generador, es construeix un discurs que bascula entre el son i el soroll. Construir un a partir de l’altre i degradar l’altre fins a convertir-lo en un. Al llarg d’aquest recorregut emergeixen cançons de Carlos Pérez (MonoMalo, Venturi) i d’Elena Nieto (verni) que retraten el descontent de la generació que se n’anava a menjar el món.
Enllaços d’interès:
MonoMalo: https://open.spotify.com/intl-es/artist/6WvVHMwj7aeeemixdcl7V5?si=kL5s_rBWR7e26IYYfcrsOQ
Venturi: https://open.spotify.com/intl-es/artist/2f1pksYZS7c56itOgksEeE?si=sm8BgtmWT92Pcn7skoHjUg
https://tallerdemusics.com/ca/
Verni:
https://open.spotify.com/track/5JxJcYdnsTZB2jwGPdiOVr?si=b3ff7dd0582b4f6e
https://www.instagram.com/p/DAT0GpRAgUg/?utm_source=ig_web_copy_link
Elena Nieto (Albacete, 1997) és una multi instrumentista formada en música clàssica i posteriorment en enginyeria de so, composició i musicologia. És estudiant de composició a l'Escola Superior del Taller de Músics i, després de col·laborar en diferents projectes, farà el seu debut en solitari sota el nom de verni amb el seu EP “Y ahora qué?”, que recull sis cançons amb influències que van des de la música tradicional fins al r&b dels 90, el hip hop o el trap. Amb ell Elena busca oferir un pop de qualitat, tant en forma com en contingut, tractant temes com el descontentament amb una societat basada en el consum, la sobreproductivitat, els vincles líquids, l’autoexigència o la violència contra les dones. Perquè sí, perquè el pop pot ser subversiu.
Carlos Pérez (Madrid, 1997) és un guitarrista i baixista format a la Escuela de Música Creativa de Madrid en música moderna i en enginyeria de so, on coneix a Elena Nieto. Forma part de la banda Venturi i altres projectes de menor abast de caràcter garage, punk o pop des dels quinze anys. Interessat en els moviments contraculturals de qualsevol disciplina artística, musicalment integra una visió pop amb una dimensió experimental basada en la recerca de noves sonoritats influïdes per corrents com el no wave, el dub o l’escena rave.